MAMMA-PEPP

Min föräldracoaching fokuserar på dina känslor och tankar som förälder och hur du vill att ditt föräldraskap ska se ut.

Min föräldracoaching är INTE till för dig som söker uppfostringsråd, tips om sömnmetoder eller förslag på hur du ska mata ditt barn. Jag följer ingen metod i föräldraskap utan anser att det enda sättet som är rätt att uppfostra ditt barn är det sätt som passar just din familj.

Till mig får man dela med sig av alla sina känslor och tankar utan att känna sig dömd eller annorlunda. Jag har själv gått genom tre graviditeter, ett missfall, ett kejsarsnitt, en vaginal förlossning, en förlossningsdepression, en post-partum eufori, ett plusbarn (high need baby), en superenkel bebis, sömnlösa nätter, vinterkräksjukor, kladdiga pussar, brutna armar, skrubbade knän, den överväldigande kärleken man känner för sina barn när de sover, lyckan i att få hämta barnen på förskolan, stressen i att värma köttbullarna i samma takt som barnens hunger ökar, slitet i att hitta en balans mellan arbete och familjeliv och den otroliga tacksamheten och lyckan över att få följa mina barns utveckling och väg genom livet.

Hos mig finns ingenting man inte kan eller får prata om - alla känslor är tillåtna och jag har naturligtvis tystnadsplikt.

 

paketliten.png

LITEN

En snabb stärkande kur för din självkänsla som förälder. Efter dessa två tillfällen känner du dig mer säker på hur du vill att ditt föräldraskap ska se ut och vilka dina styrkor som förälder är. Det här är ett snabbt sätt att känna dig lugnare, tryggare och starkare i ditt föräldraskap.

 
2.png

MELLAN

Ett känslomässigt träningspass för ditt föräldraskap. Under tre tillfällen tittar vi på hur du kan bli mer av den förälder du vill vara och hur du kan sortera bland alla "måsten" du har som förälder för att hitta det som passar just dig. Detta paket lägger en solid grund för att göra dig till en tryggare och mer medveten förälder.

I paketet MELLAN ingår även LITEN.

STOR

Ett riktigt helhetsgrepp på ditt föräldraskap. Under fem tillfällen tar vi en noga titt på dina styrkor och svagheter som förälder. Du får strategier att få in mer av dina styrkor och verktyg att hantera dina svagheter när de uppstår. Detta paket är till för dig som vill göra en verklig, bestående och positiv förändring av ditt mående som förälder.

I paketet STOR ingår även LITEN och MELLAN.

VAD ANDRA TYCKTE:
 

Är du osäker på om föräldracoaching är något för dig? Jag erbjuder 15 minuters kostnadsfri telefoncoaching för dig som funderar på något av paketen. Kontakta mig för mer information!