REFERENSER

JennyKnutsson.jpg

JENNIE, VD

"När jag lärde känna Therese upplevde jag genast hur lätt det var att prata med henne. Therese’s sätt att lyssna uppmärksamt, dela med sig av egna erfarenheter och bidra med nya perspektiv gjorde våra samtal terapeutiska. Mitt första ett och ett halvt år som mamma var ljuvligt. Visst hade vi också en del jobbiga stunder med för lite sömn och matkrångel, men i stort sett flöt allt på väldigt bra. Sen blev jag gravid med barn nr två ungefär samtidigt som min äldste son upptäckte sin egen vilja. En väldigt stark sådan! När sedan lillebror anlände strax efter att storebror fyllt två år var tvåbarnschocken ett faktum. Jag som känt mig så trygg och säker i min mammaroll kände mig plötsligt otillräcklig, instängd och dödstrött. Therese blev min ventil när det kändes som allra jobbigast. Therese förstod mitt modersperspektiv när det gällde saker som till exempel hur låst jag kände mig av amningen, och andra saker som kanske var svåra att förstå fullt ut av min make, eller vänner som ännu inte hade skaffat barn. Hon påminde mig om att det är ok att inte vara på topp och glad hela tiden, att ibland är det good enough som gäller. Bara det att få prata med Therese ibland och veta att allt mitt gnäll och mina mindre ljusa tankar skulle bemötas av någon som skulle lyssna utan att döma, ge mig råd, och många gånger också få mig att skratta mitt i allt det jobbiga var otroligt värdefullt för mig. Jag vill verkligen rekommendera Therese som mammacoach till den som har ett behov av att prata med någon som förstår och bottnar i egna erfarenheter, som kan ge konstruktiva tips och leda tankarna i nya banor.

 

LENA, YOGAINSTRUKTÖR

"Sedan jag fick barn för 8 månader sedan har Therese hjälpt mig med goda råd och tips. Då hon är mamma till två barn känner jag stor trygghet till henne. Under första tiden som mamma, så upplevde jag ett stort kontrollbehov och oro. Detta gjorde mig både ledsen och förvirrad. Jag pratade med Therese som lugnade mig, gav mig stöd och fick mig att tänka i rätt bana. Hon fick mig att inte känna mig ensam om mina tankar och känslor med att dela sina egna erfarenheter till mig. Men hon lärde mig också att lita på mig själv och att acceptera framför allt det jag kände, att det är okej att känna så. Det lyfte mig och jag värderade mig själv mycket mer. Rollen som mamma är helt omöjlig att förbereda sig på naturligtvis, det är en stor omställning. Hon fick mig att lära mig att ta det med ro och låta det ta sin tid. Hon gav mig alltid kloka och genomförbara råd och vände allt till något positivt, precis det jag behövde när jag stod som lägst. Sammanfattningsvis har hon lärt mig att bygga upp en tillit till mig själv som mamma, att bygga upp en styrka. Att jag är den bästa mamman för mitt barn, vilket har känts otroligt viktigt, då jag i början när allt var nytt och omställningen stor, tvivlade mycket på mig själv.

Kan varmt rekommendera Therese som en fantastisk Mammacoach.

 

Lena.jpg
 
Anna.jpg

ANNA, ENTREPENÖR

"Therese blev snabbt en person jag gärna pratade med om något bekymrade mig. Efter att ha gått igenom en del motgångar själv hade hon många kloka ord att dela med sig av, men också en positiv attityd som smittar av sig. Redan från början med mitt första barn hade vi det jobbigt med sömn och kolik och jag kände mig ofta som en usel förälder. Therese stöttade, gav råd och delade med sig av liknande erfarenheter hon haft och försäkrade mig att det blir bättre. Det var verkligen ovärderligt i jobbiga stunder. Jag tror att det jag gillar mest med Therese är att hon är en person som genuint bryr sig, och hon är alltid respektfull. När det gäller föräldraskap finns det sa många olika åsikter och filosofier och det är lätt att tvivla på sig själv. Therese fick mig att få förtroende att göra vad jag kände var rätt for mig och mitt barn istället for att lyssna på andra, med några bra tips längs med vägen. Med andra ord, jag kan varmt rekommendera Therese om du behöver någon som lyssnar, bryr sig, och har massa kloka råd. Hon har en speciell förmåga att känna av människor och hitta en väg som passar just dig!

 

ÅSA, PROJEKTLEDARE

Thérèse har hjälpt mig hitta tillbaka till min egen kompetens och mitt eget värde. Hon har en väldigt fin fingertoppskänsla, och vet hur hon skall öppna upp mina tankegångar genom att hela tiden ställa rätt frågor. Samtidigt har hon stor förståelse för det som jag upplever som jobbigt, och jag har aldrig känt att jag måste prestera i de sessioner vi har haft. Det får ta den tid det tar, utan förväntningar eller krav. Utan Thérèse hade jag suttit fast i tankemönster som hon nu hjälpt mig att bryta. Jag rekommenderar henne varmt, dels på grund av att hon är en kompetent och lyhörd coach, men också för att hon är en öppen person som genuint bryr sig om människor. I hennes sällskap känner jag mig sedd och uppskattad utan förställning

 

EMMA, TVÅBARNSMAMMA

Att få prata med någon som vet precis hur den opolerade verkligheten som förälder ser ut har varit som plåster på mina oläkta mamma-sår. Therese är fantastisk, empatisk, härlig och rak och jag går styrkt och rakryggad vidare mot de nya utmaningar som livet bjuder på.