Lena, Yogainstruktör

Sedan jag fick barn för 8 månader sedan har Therese hjälpt mig med goda råd och tips. Då hon är mamma till två barn känner jag stor trygghet till henne.

Under första tiden som mamma, så upplevde jag ett stort kontrollbehov och oro. Detta gjorde mig både ledsen och förvirrad. Jag pratade med Therese som lugnade mig, gav mig stöd och fick mig att tänka i rätt bana. Hon fick mig att inte känna mig ensam om mina tankar och känslor med att dela sina egna erfarenheter till mig. Men hon lärde mig också att lita på mig själv och att acceptera framför allt det jag kände, att det är okej att känna så. Det lyfte mig och jag värderade mig själv mycket mer.

Rollen som mamma är helt omöjlig att förbereda sig på naturligtvis, det är en stor omställning. Hon fick mig att lära mig att ta det med ro och låta det ta sin tid. Hon gav mig alltid kloka och genomförbara råd och vände allt till något positivt, precis det jag behövde när jag stod som lägst.

Sammanfattningsvis har hon lärt mig att bygga upp en tillit till mig själv som mamma, att bygga upp en styrka. Att jag är den bästa mamman för mitt barn, vilket har känts otroligt viktigt, då jag i början när allt var nytt och omställningen stor, tvivlade mycket på mig själv.
Kan varmt rekommendera Therese som en fantastisk Mammacoach.