Jennie, VD

När jag lärde känna Therese upplevde jag genast hur lätt det var att prata med henne. Therese’s sätt att lyssna uppmärksamt, dela med sig av egna erfarenheter och bidra med nya perspektiv gjorde våra samtal terapeutiska.

Mitt första ett och ett halvt år som mamma var ljuvligt. Visst hade vi också en del jobbiga stunder med för lite sömn och matkrångel, men i stort sett flöt allt på väldigt bra. Sen blev jag gravid med barn nr två ungefär samtidigt som min äldste son upptäckte sin egen vilja. En väldigt stark sådan! När sedan lillebror anlände strax efter att storebror fyllt två år var tvåbarnschocken ett faktum. Jag som känt mig så trygg och säker i min mammaroll kände mig plötsligt otillräcklig, instängd och dödstrött.

Therese blev min ventil när det kändes som allra jobbigast. Therese förstod mitt modersperspektiv när det gällde saker som till exempel hur låst jag kände mig av amningen, och andra saker som kanske var svåra att förstå fullt ut av min make, eller vänner som ännu inte hade skaffat barn. Hon påminde mig om att det är ok att inte vara på topp och glad hela tiden, att ibland är det good enough som gäller. Bara det att få prata med Therese ibland och veta att allt mitt gnäll och mina mindre ljusa tankar skulle bemötas av någon som skulle lyssna utan att döma, ge mig råd, och många gånger också få mig att skratta mitt i allt det jobbiga var otroligt värdefullt för mig. Jag vill verkligen rekommendera Therese som mammacoach till den som har ett behov av att prata med någon som förstår och bottnar i egna erfarenheter, som kan ge konstruktiva tips och leda tankarna i nya banor.