Anna, Entrepenör

Therese blev snabbt en person jag gärna pratade med om något bekymrade mig. Efter att ha gått igenom en del motgångar själv hade hon många kloka ord att dela med sig av, men också en positiv attityd som smittar av sig. Redan från början med mitt första barn hade vi det jobbigt med sömn och kolik och jag kände mig ofta som en usel förälder. Therese stöttade, gav råd och delade med sig av liknande erfarenheter hon haft och försäkrade mig att det blir bättre. Det var verkligen ovärderligt i jobbiga stunder.

Jag tror att det jag gillar mest med Therese är att hon är en person som genuint bryr sig, och hon är alltid respektfull. När det gäller föräldraskap finns det sa många olika åsikter och filosofier och det är lätt att tvivla på sig själv. Therese fick mig att få förtroende att göra vad jag kände var rätt for mig och mitt barn istället for att lyssna på andra, med några bra tips längs med vägen.

Med andra ord, jag kan varmt rekommendera Therese om du behöver någon som lyssnar, bryr sig, och har massa kloka råd. Hon har en speciell förmåga att känna av människor och hitta en väg som passar just dig!