FAQ

HUR FUNGERAR FÖRÄLDRACOACHING?

Samtalen utgår alltid från dig och dina behov vilket gör att inget samtal är det andra likt. I början av varje samtal stämmer vi av vad som känns angeläget för dig att prata om, vad du behöver jobba med och "få ur dig". Jag är väldigt mån om att ta det i din takt och att du ska få ut det mesta av våra samtal. Min ambition är alltid att jobba med att stärka mina klienter - att lyfta fram det som är bra och reflektera över hur du kan få till mer av det i ditt liv. Med det sagt, så kan det vara så att man först måste jobba genom det som är jobbigt för att kunna se det som är bra och då tar vi det därifrån. Hos mig får man säga, känna och tycka precis det man behöver säga, känna och tycka utan att känna sig dömd eller konstig. Mitt mål är att du ska gå från våra samtal och ha ett stärkt självförtroende och självkänsla i just ditt sätt att vara förälder.

 

VEM VÄNDER SIG FÖRÄLDRACOACHING TILL?

Om du någon gång har tyckt att det känns övermäktigt att vara förälder - oavsett om du är förälder till en nyfödd bebis eller tonåring - så kan föräldracoaching vara något för dig. Om du har områden inom ditt föräldraskap du vill utveckla - som exempelvis självkänsla, tålamod, balans eller självförtroende - kan jag vara din samtalspartner. Att ha en utomstående person att prata med, som inte lägger in sina egna värderingar eller åsikter i samtalet, upplever många som väldigt befriande.


VAR SES VI?

Att ta sig hemifrån eller passa tider när man har en liten bebis kan kännas oöverstigligt svårt. För dig som bor i Stockholmsområdet erbjuder jag coaching i hemmet, dvs jag kommer till ditt hem en tid som passar just dig. Och lugn - jag har inga krav på hembakade bullar eller ett välstädat hem! Om du föredrar att ses utanför hemmet har jag en lokal vid Rådmansgatans tunnelbanestation i Stockholm. Du får självklart ha din bebis med dig om du är föräldraledig och har svårt att få barnvakt. För dig som bor utanför Stockholm är det möjligt att boka tid via SKYPE eller FaceTime, alternativt telefon. Vi hittar något som funkar helt enkelt!


HUR LÄNGE VARAR ETT SAMTAL?

Det första samtalet tar 90 minuter så vi hinner lära känna varandra, prata om var du är och vart du skulle vilja komma. De efterföljande samtalen tar 60 minuter.


KAN MAN BOKA BARA ETT SAMTAL?

Man kan absolut boka in sig på bara ett samtal. Dock rekommenderar jag starkt att man bokar minst två samtal för att ha en uppföljning på de mål man sätter upp och få ytterligare verktyg att hålla fast vid de positiva förändringar man gör. Kontakta mig för prisuppgifter på enstaka samtal och individuella upplägg.

 

HUR FUNGERAR DEN KOSTNADSFRIA TELEFONCOACHINGEN?

Vi avtalar en tid då jag ringer upp dig och under 15 minuter ligger fokus på hur du mår just nu och vad du önskar dig i ditt föräldraskap. Du behöver inte bestämma dig för vidare coaching under vårt samtal. Efter ett par dagar kontaktar jag dig och stämmer av hur du vill gå vidare. Om du vill fortsätta med samtal bokar vi in något av paketen men om du känner att du inte vill fortsätta så utgår inget vidare köptvång.

 

HUR BETALAR JAG?

Du kan betala per gång eller hela paketet i ett svep. Vi kan också sätta upp en betalningsplan på tre månader om det är vad du föredrar. Du kan betala med swish, kontant, via banköverföring eller mot faktura. Självklart får du alltid kvitto.